Stressbrevkassen

Velkommen til Stressbrevkassen

Her på TagStressAlvorligt.dk prøver jeg at skrive om forskellige vinkler på stress, men jeg har erfaret, at det kan være svært at komme hele vejen rundt og nå ud til alle med svar på lige præcis deres specifikke problematikker eller spørgsmål. Det er her at Stressbrevkassen kommer ind.

Send mig en mail på: Brevkassen@TagStressAlvorligt.dk med dine spørgsmål, helst så konkrete som muligt, så skriver jeg tilbage til dig, så hurtigt det er muligt. Vær tålmodig. I de perioder, hvor der er mange mails og mange spørgsmål, kan der godt gå et stykke tid før du får svar, men det skal nok komme!

Disse ting skal du være opmærksom på:

  • Rådgivningen er helt og aldeles gratis.
  • Jeg arbejder udelukkende frivilligt med stressramte, så jeg vil aldrig forsøge at “sælge dig noget”.
  • Spørgsmål fra pårørende, kollegaer, familie og venner til en alvorligt stressramt er også meget velkommen.
  • Jeg rådgiver om stress og kun om stress. Juridisk rådgivning og regler i forhold til din arbejdsplads, sagsbehandler, læge, kommunen osv. er ikke mine kompetencer.
  • Rådgivningen er personlig og må ikke videresendes/videredeles i medier/sociale medier uden skriftligt samtykke, men du må selvfølgelig gerne vise det til familie og pårørende.
  • Rådgivningen er 100% fortrolig fra min side. Kun jeg læser din mail.
  • Dine spørgsmål kan være så gode, at jeg gerne vil dele dem i et blogopslag her på siden, sammen med mit svar. Det vil selvfølgelig altid foregå i anonymiseret form og teksten vil blive forelagt dig, inden den slås op på siden, så du kan se, at al personlig information er fjernet eller ændret.
  • Rådgivning er rådgivning. Jeg kan fortælle dig om muligheder og hvorfor ting er som de er, men jeg kan ikke fikse dit liv eller fjerne din stress, hvor meget jeg end gerne vil. Det er din opgave, men jeg vil meget gerne hjælpe.

Du kan læse om mig og mine kompetencer indenfor stress og depression HER

Lars Lautrup-Larsen

Lukket for kommentarer.